AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kepeklenmek

Kahve falında saçı kepeklenmek

Kahve falında saçı kepeklenmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, rahatının bozulacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında saçı kepeklenmek gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında saçı kepekli görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalettir.

Kahve falında saçının kepeklendiğini görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında kepekli saç taramak alınganlıkların hasıl olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kepekli saç görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kepeği görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir