AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunlarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında saçı kepekli görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta kepek temizlemek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kepekli saç taramak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında kepek olduğunu görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarımda kepek görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kepekli görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret eder.

Kahve falında saçtan kepek dökmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir