AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepekli saç görmek

Kahve falında kepekli saç görmek

Kahve falında kepekli saç görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, az da olsa kazanç elde edeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepekli saç gördüyseniz:

  • Bazı konulara dahil olmasını istediğiniz kişiler varsa istediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalettir.

Kahve falında saçını kepekli görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçta kepek temizlemek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı kepekli görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kepeklenmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir