AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye yolculuk etmek

Kahve falında kabeye yolculuk etmek

Kahve falında kabeye yolculuk etmek sıkılacağı bir haber almaya, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, rahat yüzü göreceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında kabeye yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kabeye yolculuk etmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında deveyle yolculuk yapmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına delalettir.

Kahve falında hac yolculuğu yapmak şifaya ve çarelere kavuşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yolculuğa çıkmak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında yolcu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hacca yolculuk yapmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz yolculuğuna çıktığını görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir