AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe taşı görmek

Kahve falında kabe taşı görmek

Kahve falında kabe taşı görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabe taşı gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kabe taşı görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında kabe taşını görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi başka yerde görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye bakarak dua etmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kabede ezan dinlemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında borç kapatmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kapatmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir