AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından bit taramak

Kahve falında başından bit taramak

Kahve falında başından bit taramak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında başından bit taramak gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında başından bit taramak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç taramak bit görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında saçtan bit taramak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Kahve falında saçından bit taramak adımlarını daha sağlam atacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında bit görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, el açmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun başında bit görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından bit görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir