AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında kelebek görmek

Kahve falında saçında kelebek görmek

Kahve falında saçında kelebek görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında kelebek gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında saçta kelebek görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında kelebek görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek deseni görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kurt kelebek görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek kurtarmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek yuvası görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlayan kelebek görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir