AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta kelebek görmek

Kahve falında saçta kelebek görmek

Kahve falında saçta kelebek görmek duygularının karşılık göreceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, her zaman çok üzgün olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, ondan şifa göreceğine alamet eder.

Kahve falında saçta kelebek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Kahve falında saçında kelebek görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta kelebek görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında güve kelebekleri görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kelebek görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Kahve falında parlayan kelebek görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kelebeği öldürdüğünü görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kelebek broş görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kelebek görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir