AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek yuvası görmek

Kahve falında kelebek yuvası görmek

Kahve falında kelebek yuvası görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek yuvası gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kelebek yuvası görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan yuvası görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalettir.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karınca yuvasını bozmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karınca ve karınca yuvası görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe yuvası görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, mevkie edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva yikmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahin yuvası görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir