AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek kurtarmak

Kahve falında kelebek kurtarmak

Kahve falında kelebek kurtarmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kelebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında kelebek kurtarmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk kelebekler görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kelebek kurdu görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebekli toka görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta kelebek görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına inanılır.

Kahve falında kelebek tokası görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu kelebek görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, mallarının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir