AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlayan kelebek görmek

Kahve falında parlayan kelebek görmek

Kahve falında parlayan kelebek görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlayan kelebek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Kahve falında kelebek ölüsü görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında renkli kelebekler görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek doğurmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Kahve falında kelebek küpe görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mor kelebek görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek tutmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ailesini utandırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek yüzük takmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kelebek tokası görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir