AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt kelebek görmek

Kahve falında kurt kelebek görmek

Kahve falında kurt kelebek görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kurt kelebek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Kahve falında kurt kelebek görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebek kurdu görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kelebekler görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek derde ve kedere düşeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına alamet eder.

Kahve falında ışıklı kelebek görmek hak yolunu tutacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kelebekler görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir