AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık leblebi görmek

Kahve falında kırık leblebi görmek

Kahve falında kırık leblebi görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık leblebi gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kırık leblebi görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında leblebi yemek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leblebi üzüm görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında şekerli leblebi görmek rahat bir nefes alacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına inanılır.

Kahve falında leblebi istemek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı leblebi yemek talihin yüzlerine güleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine leblebi vermek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir