AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın kesilmesini görmek

Kahve falında saçın kesilmesini görmek

Kahve falında saçın kesilmesini görmek sıkıntılarının daha da artacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın kesilmesini gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Kahve falında saçının kesildiğini ve ağladığını görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçının kesilmesini görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kesilmesini görmek daha zengin hale geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işarettir.

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kesilirken görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kesip yemek çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir