AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kesilirken görmek

Kahve falında saçını kesilirken görmek

Kahve falında saçını kesilirken görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında saçını kesilirken gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında saç kesip vermek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçının kesilmesini görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında saçını kesilmesini görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kesili görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek anlaşmalardan cayılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının kesildiğini ve ağladığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçını kesildiğini görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saçlarımın kesildiğini görmek kişinin daha çok kazanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir