AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçının kesilmesini görmek

Kahve falında kendi saçının kesilmesini görmek

Kahve falında kendi saçının kesilmesini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçının kesilmesini gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında saçı kesili görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, önünün kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçımın kesilmesini görmek derde ve kedere düşeceğine, zafer elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kesilmesine üzülmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kesilirken görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saçlarımın kesildiğini görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kesilmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir