AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kesildiğini görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek hastalıklara şifa bulunacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunun kesildiğini görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir