AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, duyguların karşılık bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Kahve falında saçta kepek temizlemek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kepek temizlemek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek mal mülk sahibi olunacağına, duymadığı sözleri duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kepekli görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının kepeklendiğini görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir