AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan kepek dökmek

Kahve falında saçtan kepek dökmek

Kahve falında saçtan kepek dökmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, onu yalnız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında saçtan kepek dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Kahve falında saç kepeği dökmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçtan kepek dökmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarında kepek görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçının kepeklendiğini görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayır işleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında saç kepeklenmesi görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek kazancın arttırılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın kepeklenmesini görmek donanımlı kılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarımda kepek görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir