AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kepeklenmesi görmek

Kahve falında saç kepeklenmesi görmek

Kahve falında saç kepeklenmesi görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına yorulur.

Kahve falında saç kepeklenmesi gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kepekli görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarımda kepek görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarında kepek görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kepeklenmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının kepeklendiğini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir