AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini yara içinde görmek

Kahve falında ellerini yara içinde görmek

Kahve falında ellerini yara içinde görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, ümitlerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında ellerini yara içinde gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Kahve falında elin içinde yara görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet eder.

Kahve falında elinin içinde yara görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el içinde yara görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ellerini yara içinde görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek rahat bir hayata kavuşacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yara bere içinde görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yokluk çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir