AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dallarını kesmek

Kahve falında ağaç dallarını kesmek

Kahve falında ağaç dallarını kesmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ayıplı yolara sapacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç dalı kesmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç dalını kesmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir