AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan dal kesmek

Kahve falında ağaçtan dal kesmek

Kahve falında ağaçtan dal kesmek solan yüzünün güleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayattan her istediğini alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, düşmanların barışacağına, kirli işlere bulaşacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında ağacın dalını kesmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç dalı kesmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına delalettir.

Kahve falında ağaç dalını kesmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek ağlayacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir