AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek işinin ehli olacağına, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş ağaç kesmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın dalını kesmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir