AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek eline büyük paralar geçeceğine, zenginlik içinde olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş yeri sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Kahve falında kuru dal kesmek çalıştığı yerde amir olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru dalları kesmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuru ağaç dalı görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, iş hayatında rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ağaç dalı toplamak başarılarının tadına varacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek yuva kuracağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir