AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor alev görmek

Kahve falında kor alev görmek

Kahve falında kor alev görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, asla harama bulaşmayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor alev gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında kor alev görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocakta alev görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalet eder.

Kahve falında alevi birini namaz kılarken görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında alev aldığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin alev aldığını görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında alevler içinde kalmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir