AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı diktirmek

Kahve falında ayakkabı diktirmek

Kahve falında ayakkabı diktirmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ticaret ehli kişi olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı diktirmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında yırtık ayakkabı diktirmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı diktiğini görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı diktirmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domates diktiğini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında düğme diktirmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında dikiş diktirmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, zorlukların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında dik yürümek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, istenen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir