AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yürümek

Kahve falında dik yürümek

Kahve falında dik yürümek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, para kazanmaya, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, hidayete ereceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yürümek gördüyseniz:

  • Değerli bir ilişki kurmanın yolu sağlıklı iletişimden geçiyor.

Kahve falında dik yürümek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin diktiğini görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise diktirdiğini görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet eder.

Kahve falında dik tepe görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç dikip sulamak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden inememek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir