AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates diktiğini görmek

Kahve falında domates diktiğini görmek

Kahve falında domates diktiğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Kahve falında domates diktiğini gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında domates diktiğini görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül diktirmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan inmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan diktiğini görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında dik bir dağ görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, mutluluğunun katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına yorulur.

Kahve falında asma ağacı diktiğini görmek keyfin bozulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir