AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek

Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek

Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elbise diktiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Kahve falında elbise diktiğini görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında elbise diktirmek borçların hafifleyeceğine, büyük bir mala sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında yeni elbise diktirmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında abiye elbise diktirmek sevinç ve mutluluğa, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takım elbise diktirmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine elbise diktirmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir