AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş diktirmek

Kahve falında dikiş diktirmek

Kahve falında dikiş diktirmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, başına türlü belalar geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş diktirmek gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında dikiş diktiğini görmek refah düzeyinin yükseleceğine, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının dikiş diktiğini görmek kendini toparlayamayacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet etmektedir.

Kahve falında birini dikiş dikerken görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş dikerken görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini dikiş dikerken görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sıkıntıların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin dikiş diktiğini görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş diktirmek hayırlı yollara gireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir