AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kestirmiş görmek

Kahve falında saçı kestirmiş görmek

Kahve falında saçı kestirmiş görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sorumluluk alacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kestirmiş gördüyseniz:

  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir başkasının saçını kestirdiğini görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında saçını kestirdiği görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalettir.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kestirmek istemek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir