AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek büyük sıkıntıları olmayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, Allah’ın yolundan gideceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin saçını kestirmiş görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek saç kestirmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulur.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek ekmeksiz kalacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek gibi olmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir