AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça taç takmak

Kahve falında saça taç takmak

Kahve falında saça taç takmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, ticarette öne geçeceğine, işte de mutlu olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça taç takmak gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında saç taç takmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında saça taç takmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçına taç takmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında elmas taç takmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kraliçe tacı takmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin tacı takmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papatya tacı takmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir