AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç taç takmak

Kahve falında saç taç takmak

Kahve falında saç taç takmak kendi işinin sahibi olunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, içini açmaya karar vereceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç taç takmak gördüyseniz:

  • Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz.

Kahve falında saçına taç takmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç taç takmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında saça taç takmak kederden ve stresten kurtulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taç takmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı taç takmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Kahve falında inci taç takmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taç takmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine işarettir.

Kahve falında gülden taç takmak zorlukların bu sayede aşılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir