AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça sarımsak sürmek

Kahve falında saça sarımsak sürmek

Kahve falında saça sarımsak sürmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça sarımsak sürmek gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Kahve falında saça sarımsak sürmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça sarımsak görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında saçını kına sürmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç jöle sürmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında saça yoğurt sürmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında saçlara jöle sürmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında saç krem sürmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir