AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça sarımsak görmek

Kahve falında saça sarımsak görmek

Kahve falında saça sarımsak görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında saça sarımsak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Kahve falında saça sarımsak görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında saça sarımsak sürmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

Kahve falında iri sarımsak görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Kahve falında soğan ve sarımsak görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sarımsak kokusu görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak toplamak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda sarımsak görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sarımsak görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir