AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça yoğurt sürmek

Kahve falında saça yoğurt sürmek

Kahve falında saça yoğurt sürmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok günah işleyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saça yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Kahve falında saçına yoğurt sürmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eve huzur dolacağına işaret eder.

Kahve falında saça yoğurt sürmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücuda yoğurt sürmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze yoğurt sürmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt sürmek zenginliğinin, konforunun artacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça yoğurt görmek sağlığının da bozulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Kahve falında saçlara jöle sürmek yapılan işte geriye düşüleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir