AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvı yağın döküldüğünü görmek

Kahve falında sıvı yağın döküldüğünü görmek

Kahve falında sıvı yağın döküldüğünü görmek tekin olmayan işlere girileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında sıvı yağın döküldüğünü gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Kahve falında sıvı yağın döküldüğünü görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ içmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sıvı altın görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı sıvı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek sıvısı görmek zor ve kötü günler geçireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında sıvı yağ görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir