AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç köküne tutunmak

Kahve falında ağaç köküne tutunmak

Kahve falında ağaç köküne tutunmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, ortak işlere gireceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak rütbe alacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaca tutunmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kökü olmayan ağaç görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç kökü görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir