AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli görmek

Kahve falında saç teli görmek

Kahve falında saç teli görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kazancının günbegün artacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, doğru bir karar verileceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saç teli gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Kahve falında birine saç teli vermek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç teli toplamak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tel saç görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet eder.

Kahve falında tek tel saç görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında saç teli yutmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Kahve falında saç teli saymak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir