AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli saymak

Kahve falında saç teli saymak

Kahve falında saç teli saymak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok iyi yerlere geleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Kahve falında saç teli saymak gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Kahve falında saç teli saymak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında saç saymak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek sevinç ve mutluluğa, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekte saç teli görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine inanılır.

Kahve falında sarı saç teli görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında saç teli vermek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah saç teli görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir