AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine saç teli vermek

Kahve falında birine saç teli vermek

Kahve falında birine saç teli vermek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında birine saç teli vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Kahve falında saç tel toka takmak hayırlı bir sürece girileceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç teli yemek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saç teli görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında yemekte saç teli görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek sevgi dolu haberler alınacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir