AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarını taradığını görmek

Kahve falında birinin saçlarını taradığını görmek

Kahve falında birinin saçlarını taradığını görmek hem de zengin biri olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, atılan adımların zarar getireceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçlarını taradığını gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında saç taradığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçlarını taramak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak saçı taramak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında tarakla saç taramak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç taramak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında saçını taramak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasını saçını taramak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir