AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçından bit dökmek

Kahve falında saçından bit dökmek

Kahve falında saçından bit dökmek deşarj olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, zamandan da kar edeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında saçından bit dökmek gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında saçından bit dökmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Kahve falında kafadan bit dökmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç su dökmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Kahve falında saç dökmek stresini atacağına, sonunda mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saç kepeği dökmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında saçtan kepek dökmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saçta çok bit görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında saçın içinde bit öldürmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir