AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç dökmek

Kahve falında saç dökmek

Kahve falında saç dökmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, geleceğine bakacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulur.

Kahve falında saç dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Kahve falında saç dökmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçından bit dökmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında saç su dökmek çok iyi mevkilere geleceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet eder.

Kahve falında saçtan kepek dökmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kepeği dökmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında halıya bişey dökmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk sütü dökmek hayırlı kararlar alacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yatağa su dökmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir