AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç maşa yaptırmak

Kahve falında saç maşa yaptırmak

Kahve falında saç maşa yaptırmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç maşa yaptırmak gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Kahve falında saç maşası görmek çok hayırlı işlere gireceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında saç maşa yapmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçını maşa yapmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saç maşa yaptırmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları maşa yapmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maşalı saç görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, makbul olan şeylere yorulur.

Kahve falında saçını maşa yaptırmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir