AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını maşa yaptırmak

Kahve falında saçını maşa yaptırmak

Kahve falında saçını maşa yaptırmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, keyfin kaçacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını maşa yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar, ilgi eksikliği ya da sorunlar varsa ihtiyacınız olan şeyleri öğrenme fırsatı oluşabilir.

Kahve falında maşalı saç görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında saç maşası görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında saçı maşa yapmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında saçları maşa yapmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına maşa yaptırmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işlerinin gerileyeceğine yorulur.

Kahve falında saça maşa yapmak kötü gününden de geri duracağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını maşa yapmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına maşa yapmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir