AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını maşa yapmak

Kahve falında saçını maşa yapmak

Kahve falında saçını maşa yapmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını maşa yapmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Kahve falında saça maşa yapmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında saç maşa yapmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarına maşa yapmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, işlerinde kara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında saçları maşa yapmak refah içinde olacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saçı maşa yapmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını maşa yapmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına maşa yapmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, darlık içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir