AnaSayfa / Genel / Kahve falında maşalı saç görmek

Kahve falında maşalı saç görmek

Kahve falında maşalı saç görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, büyük bir makama geleceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında maşalı saç gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında saç maşa yapmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, geriye doğru gideceğine işarettir.

Kahve falında saçı maşa yapmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında saç maşa yaptırmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında saçlarına maşa yapmak paslı bir çiviye basabileceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında saçını maşa yapmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maşalı saç görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçına maşa yapmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir